*****  Kamagra Gold, Oral Kelly,-Super,Rago, Tadalia, Apcalis zsele, Vegator,Valif, Vidalista,stb., Akciok Folyamatosan!! RESZLETEKERT KATT IDE![Hirdetes]  *****  Ajanld ismeroseidnek a Ztracker-t, es szerezz ertekes bonuszpontokat KATT IDE[Hirdetes]  *****  Hirdesd meg weboldalad ingyen egy kolcsonos bannercsere kereteben: LINK[Ztracker]

Regisztráció
Felhasználónév:
Engedélyezett karakterek: (a-z), (A-Z), (0-9)
Jelszó erőssége:
Jelszó:
Jelszó újra:
E-mail:
Létező címnek kell lennie. Erre fog megérkezni a megerősítő email. Lehetoleg ne használj outlook, hotmail, msn szolgáltatást.
Ajánló (nem kötelező):
Születésnap: Pédául: 1 Március 1968
NemFérfi
Minden mezőt ki kell tölteni!

Hirdetés (olcsó hirdetési felület bérelhető, katt ide)

Üdvözlünk Magyarország egyik legnagyobb közösségi megosztó oldalán! Jelenleg több, mint 100 000 anyag megosztása és 280 000 felhasználója van oldalunknak.
Itt számos érdekes, máshol fel nem lelhető dologhoz juthatsz, ismerkedhetsz, barátokat szerezhetsz.
Chat-en cseveghetsz másokkal, illetve játékokkal bónuszpontokat gyűjthetsz, amit a tombolán beválthatsz akár tárgyi nyereményekre is.
Regisztrációhoz kérj meghívót egyik barátodtól, vagy, ha éppen nyitott regisztrációt tartunk, próbáld meg úgy! :)
Oldalunk használatához sütik szükségesek (pl. belépéshez). Használatával beleegyezel ezek használatába is. Ezen az oldalon filmekkel, programokkal, és játékokkal találkozhatsz, amit a Zoldal tagjai osztanak meg Veled és sok más taggal a Ztrackeren.
Letöltéshez szükséges egy letölto kliens program, amit az utorrent.hu oldalról is letölthetsz.
Ez az egyik legnépszerubb kliens program.
Érdemes az 1.7.7-2.1.1-es verzióig terjedo verziószámot letölteni, mivel ez a legstabilabb és leginkább eroforrásmentes típus.
Ezekhez a programokhoz, általában van magyar nyelv is mellékelve, ezt a beállításoknál, vagy külön nyelvi fájl a programba integrálásával érheto el.
A Zoldal az egyik legrégebbi és az egyik LEGNAGYOBB máig fennmaradt ebben a kategóriában lévo (tracker) közösségi megosztó oldal Magyarországon.
Jelenleg több, mint 100 000 megosztás és 290 000 tag vár Rád!